In a far away galaxy este interpretarea unui porter englezesc din secolul al 18-lea, o bere inchisa la culoare, funky si acra. Brasata din cele mai bune ingrediente, cu Maris Otter ca malt de baza, malt afumat si alte specialitati, fulgi, hamei, aceasta bere a fost acrita in kettle cu Lactobaccilus Helveticus si fermentata primar cu WLP013. A doua fermentatie facuta cu Brettanomyces Claussenii a durat trei luni, urmata de refermentarea in sticla. Un buchet amplu, urmat de o complexitate aparte impresioneaza la fiecare inghititura. Note de malturi prajite, aciditate, note de iarba uscata, biscuiti, praline, acid citric contureaza o bere de exceptie. Acesta bere poate fi pastrata o perioada indelungata, dezvoltandu-si gustul si complexitatea in timp. SERVIRE: 12 ºC – 14 ºC IN PAHAR CU PICIOR ALATURI DE: SCOICI, FISH & CHIPS, CURRY, CARNE USCATA.
